Ons bedrijf

MKMontage is in 2003 opgericht en is gehuisvest in de Dalerpeel. (Gemeente Coevorden)

MKmontage is een montagebedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van woningen, badkamers, keukens en toiletten. Wij doen alle voorkomende klussen in en rondom uw woning. In de loop der jaren hebben wij ons aanbod kunnen verbreden naar gespecialiseerd  totaalonderhoud. Wij kunnen u enkele trefwoorden aanbieden met betrekking op onze werkzaamheden:

Isoleren, vervangen van kozijnen en glas, aanbrengen plafonds, houtrot reparatie, dakgoten, boedelen, vloertegels, badkamer, toilet, keuken, inbouwkasten en niet te vergeten al het loodgieterswerk.

Kortom, MKmontage kan veel. Dit doen wij, indien nodig, in samenwerking met diverse collega vakmensen. MKmontage werkt samen met collega bedrijven om op die manier gebruik te maken van de kwaliteit en expertise waar elk bedrijf weer afzonderlijk in is gespecialiseerd. MKmontage blijft ten alle tijde eind-verantwoordelijk voor de aangenomen werkzaamheden. Ook met betrekking tot de financiële afspraken, zult u alleen facturen ontvangen van MKmontage. Zo blijft ook dat traject duidelijk en overzichtelijk voor u als klant.

Als u uw opdracht in beeld heeft komen wij eerst met u doornemen wat uw persoonlijke wensen zijn, alvorens een offerte uit te brengen. U kunt er van uitgaan dat wij op professionele wijze te werk gaan met uw opdracht.

Wij staan voor kwantiteit en kwaliteit. Via onze groothandel kunnen wij (bijna) alles zelf inkopen voor u. Van tegels tot sanitair en van lijm tot voeg. Als u liever zelf uw sanitair wilt kopen, bent u daar uiteraard vrij in. Bent u nieuwsgierig naar onze afgeronde werkzaamheden, kijkt u dan eens in ons fotoboek of houd onze Facebookpagina in de gaten. Daar kunt u een korte impressie zien van onze projecten.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen, vraag dan vrijblijvend informatie aan via de link Contact.

Met vriendelijke groet,

MKmontage

Mark Kruithof